Силиконовите устни насърчават моногамните отношения, защитава ги изобретателят им.Искате да изпратите целувка на далечния си любим? Китайски

...
Силиконовите устни насърчават моногамните отношения, защитава ги изобретателят им.Искате да изпратите целувка на далечния си любим? Китайски
Коментари Харесай

Ще се целуваме реално по интернет, изобретена е нова джаджа

Силиконовите устни насърчават моногамните отношения, защитава ги изобретателят им.

Искате да изпратите целувка на далечния си обичан? Китайски апарат с топли, движещи се силиконови “устни " има точното решение.

Устройството би трябвало да разреши на двойките, живеещи на далечни дистанции, да споделят “истинска " физическа фамилиарност, провокира раздвижване измежду китайските консуматори на обществени мрежи, които реагират по едно и също време с любознание и потрес. Смята се, че оборудваното със датчици за налягане и задвижващи механизми устройство може да имитира същинска целувка, като възпроизвежда натиска, придвижването и температурата на устните на потребителя. Предава и звука от целувката, прецизират от " 24 часа ".

Устройството, основано от група студенти от университет в Китай, беше посрещнато с рецензии в обществените мрежи. Докато някои го нарекоха “странно ", “вулгарно " и “страшно ", други откриха комизъм в него и оповестиха, че “да имаш връзка от разстояние е много неприятна концепция ".

Появиха се и опасения, че може да бъде купено и употребено от деца.

“В университета имах връзка от разстояние с приятелката ми, тъй че се свързвахме единствено по телефона ", изяснява по какъв начин се е въодушевил за новата джаджа Дзян Чжунли, водещият откривател на устройството. Според него устройството за целуване може да се употребява за поощряване на моногамните връзки, защото свързва единствено един адресант и един адресат в даден миг. Освен това се изисква единодушието и на двете страни.

За да изпратят целувка, потребителите би трябвало да изтеглят приложение за мобилен телефон и да включат устройството в врата за зареждане на телефона си. След като се свържат в приложението, двойките могат да стартират видеоразговор и да се целуват.

Макар да се популяризира за връзки от разстояние, китайското устройство също по този начин разрешава на потребителите да се свързват анонимно с непознати във функционалността “Площад за целувки " на приложението. Ако двама непознати се харесат, те могат да изискат да си разменят целувки. Потребителите могат също по този начин да “качват " своите целувки в приложението, с цел да могат другите да ги изтеглят и изпитат, написа CNN.

“Партньорката ми изначало не вярваше, че може да се реализира (дистанционна) целувка, тъй че челюстта ѝ падна, когато го употребява... Това е най-хубавата изненада, която съм ѝ правил по време на връзката ни от разстояние ", разяснява един от потребителите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР